JOJ MEDIA HOUSE koupila 100% podíl v BigBoard Praha

14. marec 2012

JOJ Media House, a.s. ukončila 6. března 2012 akvizici české společnosti BigBoard Praha, a.s. Do portfolia největšího mediálního holdingu na Slovensku tak přibyl i 100% podíl lídra outdoorové reklamy na českém trhu. J&T BANKA se podílela na financovaní této akvizice.

Richard Fuxa, jeden z dosavadních akcionářů a staro-nový předseda představenstva společnosti BigBoard Praha, a.s. se ke změně vyjádřil optimisticky: „Začlenění BigBoard-u do holdingu JOJ Media House je pro mne zárukou stabilního obchodního růstu firmy. V pozici předsedy představenstva budu působit i nadále, čehož si vážím. Je to projev důvěry a zároveň, pro naše obchodní partnery záruka kontinuity.

Předseda představenstva JOJ Media House, a.s., Richard Flimel, k akvizici dodal: „Hledali jsme efektivní způsob vstupu na český mediální trh a v BigBoardu se pro nás naskytla vynikající příležitost. BigBoard je jasným lídrem v českém outdooru a věřím, že tuto pozici ještě upevníme. Je to pro nás další výzva.“